Mat till bröllop

En bröllopsfotograf ger er minnen för livet

Vi kan här säga att du och din partner i Stockholm står inför er hittills största stund: ni ska gifta er och ni har således en dag fylld av kärlek framför er – en dag som fullt ut handlar om er; där gästerna – era vänner, er släkt och era bekanta – samlas enkom för att hylla er. Kort och gott; ett bröllop är en stund som bara är er och få tillfällen i livet är lika fyllda av känslor som en vigsel och den tillhörande middagen och festen.

Hur bevarar ni minnet av ert bröllop? Det är dit vi vill komma; många förlitar sig på dels sin hjärna och dels sina gästers förmåga att hantera en kamera för att ta bilder som man kan ta fram och titta på.

Men; hjärnan är ett ganska opålitligt vittne; man glömmer saker genom åren och minnen bleknar. De känslor som ett bröllop för med sig är inte något som man kan lita på att de alltid går att – så att säga – plocka fram ur sitt inre utan där behövs det ofta hjälpmedel. Vi nämnde bilder och sådana är också det bästa hjälpmedlet. Men; man måste se till att det handlar om fina fotografier och att det inte är bilder som ser ut att vara från vilken fest som helst.

Vi återgår till ert bröllop i Stockholm och kommer med en uppmaning: anlita en bröllopsfotograf. En professionell bröllopsfotograf kostar inte mycket pengar och det jobb en sådan levererar är inte något som en vanlig lekman klarar av. Visst; det kan vara frestande att förlita sig på sina gäster – det finns ju extremt bra mobilkameror och digitalkameror numera! – men handen på hjärtat; hur många av dessa bilder blir bra och hur många av dem kommer att framkallas?

Värde i att anlita en bröllopsfotograf

Anlitar ni en bröllopsfotograf i Stockholm så får ni A) extremt fina fotografier, B) ni får så många ni behöver och C) ni får dessa framkallade. Vi anser att det finns två stycken detaljer som man bör lägga ner lite extra krut på vid ett bröllop. Nummer ett handlar om inbjudningskorten och där bör man alltid anlita ett professionellt tryckeri. Nummer två är en bröllopsfotograf och detta av just de skäl vi ovan nämnt. Ge er själv de minnen för livet som ett bröllop ska innebära – anlita en professionell yrkesman som håller i kameran.

6 Dec 2016