Mat till bröllop

Gör dig extra fin inför ditt bröllop

Bröllopet; finns det överhuvudtaget någon dag där man får en chans att så tydligt vara i allas blickfång och där man som brudpar verkligen också kommer att vara så vackra som man bara kan? Nej, det finns det inte - och det är också därför man måste ta fasta på det sista vi nämnde. Att vara så vacker som man bara kan.

Det innebär att man måste ta hjälp med att hitta kostym till brudgummen - och gärna en skräddarsydd sådan - och att man måste hitta en vacker, personlig bröllopsklänning till bruden. Vidare så bör man också se till att unna sig en riktig make-up och en håruppsättning för att verkligen få det där lilla extra. Varför? Vår erfarenhet är att man kommer att ångra sig annars.

Snåla in på annat än ditt utseende

Det många upplever är att de gärna skulle ha lagt mer pengar på sitt utseende. Då man väl granskar alla fotografier - och de brukar vara många! - så är man ofta missnöjd med någonting.

Varför tog jag inte hjälp med uppsättningen, varför hyrde jag inte en bröllopsklänning, varför sydde jag inte in kostymen och så vidare. Man har kanske snålat i syfte att spara pengar (och vi har alla förståelse för det resonemanget, ett bröllop är ofta dyrt som det är), men då missar man också chansen att äntligen få visa upp sig själv från sin absolut bästa sida. Man kan snåla i efterhand - men inte innan ett bröllop.

Fixa till dina tänder innan bröllopsdagen

Många har komplex för kroppsdelar och detaljer i det egna utseendet som man kanske inte vill visa upp. I vissa fall kan man få hjälp med dessa. Vi kan ge några exempel på vanliga komplex och hur du kan söka hjälp för dessa:

22 Jan 2019