Mat till bröllop

Låt någon annan fixa festen!

De flesta av oss lever i en väldigt stressad värld. Arbetslivet ställer sina krav på oss, att vara produktiva och mer och mer att vi ska prestera nästan mer än vi förmår själva. Har man ett sådant arbete, som inte ger särskilt mycket tid och kraft till fritiden, och man planerar att gifta sig, kan det vara tryggt och skönt att lämna över till någon som är proffs att ordna alla arrangemang som krävs för att bröllopet ska bli så bra som möjligt. Ett bröllop firar man förhoppningsvis bara en gång i livet. Då vill att just den dagen ska bli så minnesvärd som det bara går. Då vill man inte glömma ringarna, eller maten, eller drycken, glömma att bjuda moster, eller missa transporten mellan kyrka och fest, eller något annat viktigt. Bröllopsdagen är den dag då helst allt ska fungera smidigt och utan missöden.

Jubileumsfesten

På samma sätt är det med en fest som kanske ska fira ett företags årsdag. Då vill man att alla viktiga gäster ska kunna komma, eventuella framtida partners, viktiga samarbetsaktörer, viktiga underleverantörer och publik, bland dem man vill marknadsföra företaget hos. Då vill man visa hur framgångsrik företaget är och har varit. Man vill bjuda på god mat, dryck och kanske bjuda på fin underhållining. Då är det viktigt att de viktiga delarna för att festen ska bli lyckad inte glöms bort. Inbjudingarna, maten, drycken och underhållningen ska sitta. Allt fler företag anlitar stå-upp-komiker. Under någon en och en halv timme, drar de sina skämt om företaget, eller vad som helst. 

Konferens

På samma sätt är det viktigt om företaget eller organisationen ska ordna med en konferens. Då handlar det om inbjudningar, få kända namn att komma och föreläsa, att få viktiga partners som sponsrar konferensen. Då kan innehållet vara minst lika viktigt som de praktiska arrangemangen runt konferensen. En konferens, mer än något annat kräver service så gott som ständigt och är mycket personalkrävande. Då gäller det att få många som kommer som volontärer, och endast få mat och dryck som kompensation.

Stämma

Är företaget ett aktiebolag och börsnoterat, vill de kanske hundratals aktieägarna komma på stämma. Då krävs att aktiebolagsägarna får lokal, inbjudan, dryck och information, räkenskaper, verksamhetsberättelser, revisioner, dagordningar och så vidare på rätt sätt för att de ska bli nöjda. Det är många saker som ska ordnas; lokal, högtalar, ljudsystem, projektor, ljus och ljud och så vidare. Bäst är att anlita proffsen som kan ordna alla sådana tillställningar.

13 Aug 2018