Mat till bröllop

Boka trollkarl när du vill ha…

Underhållning till en fest, barnkalaset, bröllopsmottagningen eller isbrytare på ett företagsevent? Boka en trollkarl när du vill ha…

Medryckande mingelmagi

Mingelmagi är ett samlingsnamn för magi som utförs bland människor som rör sig fritt i ett rum. Ett exempel är när man har mingel före ett större event och gästerna minglar omkring i foajén eller entrén.

Medan gästerna står och pratar rör sig trollkarlen mellan de små ”grupper” som bildas och gör trolleri vid borden eller bara ”i luften”. Detta med kort, tändstickor, näsdukar och andra småsaker.

Att ha en trollkarl som utför mingelmagi är ett effektivt sätt att ”bryta isen” om gästerna inte känner varandra sedan tidigare. Men oavsett så är det mycket uppskattat och något som man absolut kommer prata om vid borden senare under kvällen.

En oväntad dörrvakt

Flera trollkarlar har utarbetat ett program som passar att framföra som fejkad dörrvakt. Det tar inte många sekunder förrän gästerna förstår att dörrvakten inte är äkta och att det istället är en trollkarl som bjuder på underhållande magi redan vid dörren. Här sätter man verkligen ribban för kvällen. Att ha en magisk dörrvakt och sedan bjuda på medioker underhållning resterande del av festen är alltså inte att rekommendera.

Ett scenframträdande som alla tittar på

Musik kan locka vissa, stand-up kan locka andra. Men en trollkarl brukar trollbinda i stort sett alla. Ung som gammal spelar ingen roll. De allra flesta har även ett anpassat program beroende på vilka som sitter i publiken.

Är det en företagsfest kan till och med vissa trollkarlar göra efterforskningar och lägga in inslag i underhållning tydligt kopplade till detta företag, dess produkter eller tjänster.

Något oväntat från serveringspersonalen

Magi handlar mycket om att se något oväntat. Att bli överraskad. Men varför inte även presentera trollkarlen på ett oväntat sätt. Låt magin serveras till gästerna genom en utklädd person i serveringspersonalen. När maten läggs upp försvinner servetter, ljus och plötsligt är det helt annan mat på tallriken.

När du vill fria på oväntat sätt

Vill du fria till din älskade på ett oväntat sätt? Ta hjälp av en trollkarl och skapa en effektiv och minst sagt oväntad händelse. Kanske är ni på stan och en ”gatumagiker” trollar fram ringen? Eller vill du fria med en film på Youtube där trollkarlen plötsligt får fram ett personligt meddelande till mottagaren.

En trollkarl passar vid de flesta tillfällen där man vill ha riktigt bra underhållning som passar de flesta i familjen.

Vill du hat en riktigt vass trollkarl till festen? Klicka här, så kommer du att få en rolig stund. 

30 Jan 2019