Mat till bröllop

Chartra en båt

När man planerar konferensen, bröllopsfesten eller ett födelsedagsfirande gäller det att hitta en passande festlokal. Det ska ska vara lagom stort i förhållande till antalet gäster. Det ska också vara trevliga och mysiga lokaler med bra läge.

Vad är då bättre än att chartra en båt för festen? Ett fantastiskt läge vid kajen eller varför inte bege sig ut i Stockholms skärgård? Det bestämmer du!

Fördelar med en fest på en båt

Man kan hyra en båt från tidig morgon till sent på natten. Man väljer själv om båten ska stå still elelr sakta glida fram längs Stockholms inlopp. Med fantastisk utsikt över en av världens vackraste skärgårdar hela tiden. Det är svårslaget. När man så önskar kan man ställa sig på däck och få härlig havsluft. Det är något visst med att tillbringa tid på sjön! Att festen är på sjön kommer att förstärka alla känslor.

Man får allt under samma tak. Mat, underhållning och umgänge. Professionella kockar och bartenders står för utsökt mat och dryck. Man kan få hela resan skräddarsyn efter egna önskemål och behov. Det kommer bli en fest alla deltagare deltagare sent kommer att glömma.

Sommar eller vinter?

En riktigt trevlig båt är M/S Molly som erbjuder allt detta. Ombord M/S Molly finns det serveringspersonal som skämmer bort gästerna mad mat och dryck. Riktigt skickliga kockar lagar mat av högsta klass med passande drycker. På båten finns också möjlighet att bada badtunna i fören under färd. Det är oerhört härligt och avkopplande.

Självklart kan man anmkra upp vid någon härlig badvik om så önskas och vädret tillåter. Men det är också väldigt trevligt att lägga festen på en båt på vintertid. Att se snö och is utanför fönstret och sitta inne i värmen och njuta av mat, dryck och festligheter. Och varför inte ta sig ut till en härligt varm badtunna efter middagen och smälta maten? Mitt i smällkalla vintern. Det är verkligen livskvalitet om något.

Vad finns att göra ombord?

Förutom mat och dryck finns det massor att göra för festsugna gäster. Självklart finns det en scen för livemusik. Passa på att boka en trubadur eller ett band som står för underhållningen.

Ett fint dansgolv där festen verkligen kommer igång efter middagen är ett populärt inslag. Det är verkligen en upplevelse att dansa på en gungande båt. Sedan finns det gått om plats att mingla och sitta skönt med en drink och prata. 

8 Apr 2019