Mat till bröllop

Den speciella festen kräver smoking

Det finns få tillfällen i livet då en man - på samma sätt som en kvinna - får en chans att känna sig lika uppklädd och speciell. Tillfällen såsom exempelvis studenten, bröllop, speciella nyårsaftnar och andra större bjudningar. Sådana tillfällen har ofta en uttalad dresscode och inte sällan står det skrivet att mannen ska bära smoking i inbjudningskortet. 

Att bära en smoking ger en känsla av ly och flärd. Inte sällan förs tankarna till James Bond. Festen känns märkvärdig på ett positivt sätt och nivån höjs avsevärt. Kläder kan göra en stor skillnad i hur folk bemöter varandra och hur man beter sig i stort 

Bli en ny med smoking

Tar man på sig en smoking så känner man sig ofta som en ny person; det sker en förändring till det bättre, man blir en annan person för en stund och inte sällan så förs tankarna till den välkände agenten vid namn James Bond. Är det dessutom så att samtliga män på en fest - exempelvis ett bröllop - bär smoking så höjs nivån avsevärt på tillställningen och brudparet känner ofta att de är extra speciella och utvalda. 

Tummen upp för smoking - men är det verkligen en investering som man bör göra? Finns det något värde i att köpa en smoking och, som sagt, enbart använda den vid några tillfällen i livet? Vi anser inte det. I synnerhet inte om man ser till att många pendlar i vikt dessutom. Den smoking du köpte inför ett bröllop i Stockholm då du var tjugo år sitter knappast lika bra då du är fyrtio år. Vår rekommendation är istället följande: du tjänar på att hyra en smoking snarare än att köpa en sådan i Stockholm. 

Fördelar med att hyra smoking i Stockholm 

Väljer du att hyra en smoking inför den speciella festen i Stockholm så finns det några klara fördelar och enklast blir om vi radar upp dessa i några snabbar punkter enligt följande: 

Läs mer om hur du kan hyra smoking i Stockholm.

18 Jan 2018