Mat till bröllop

Få perfekt hy till bröllopet

Snart är det dags. Du ska gifta dig och troligen längtar du men känner dig också lite orolig att allt inte ska bli så där perfekt som du hoppas på den stora dagen. Lugn. Allt kommer knappast att bli fullständigt perfekt men du har stora möjligheter att bli det. Många blivande brudar har lagt energi på sin klänning, bokat en frisör som ska fixa håret och kanske också anlitat en salong som ska fixa naglarna inför vigseln. Har du redan ordnat allt detta? Bra!

Då är det egentligen bara en sak kvar - din hy. Bröllopsdagen är en dag då du vill lysa, bilder från den här dagen ska följa dig resten av livet. Det är inte ovanligt att stressade brudar får lättare hudproblem av pressen innan vigsel och bröllopsfest men det finns saker du kan göra själv för att förebygga problemen.

Sömn, vätska och bra produkter

Se till att sova bra veckorna innan bröllopet, det kommer göra underverk för hela din hy och du slipper oroa dig för mörka ringar och påsar under ögonen. Att dricka mycket vatten hjälper också huden att föryngras och kännas fräsch. Det finns massor av ansiktskrämer, kurer och behandlingar du kan göra. Men ibland vill man bara veta att hjälpen finns nära till hands på tub. Då finns ett par produkter som är som varje bruds dröm.

För det första är det bra att satsa på en åtstramande ansiktskräm som kan öka din naturliga kollagen i huden. En sådan kräm har ofta föryngrande effekt eller anti-aging som det också kallas. Den här typen av kräm reducerar fina linjer och rynkor i ansiktet. Du slipper slapp och glåmig hud eftersom krämen sätter igång kollagen i din hud, alltså kroppens eget föryngringsknep stimuleras.

Mörka hudfläckar minskar

Om du har mörkare fläckar på grund av pigmentförändringar kan den här typen av krämer reducera dessa. Pigmentfläckarna försvinner troligen inte helt men genom att smörja in dig regelbundet med en ansiktskräm som har de här egenskaperna kan fläckarna minska så att du kan täcka dem med vanlig foundation i sminkning. Ett exempel på företag som tillverka sådana produkter är Rodial. Här finns produkter som också kan minska celluliter och hudbristningar på kroppen inför bröllopet.

Det franska välkända företaget Dermaceutic arbetar också med högkvalitativa produkter för huden. Kvaliteten är så hög att deras produkter används av doktorer som ska hjälpa sina patienter med estetiska behandlingar av huden. Det har gått att vetenskapligt bevisa att deras produkter fungerar, jag de har till och med visat sig vara mycket effektiva mot hudproblem av olika slag. Det beror på att produkterna från Dermaceutics bland annat innehåller hyaluronsyra, stabiliserad c-vitamin och glykolsyra.


Tänk bara på att börja använda den här typen av produkter en tid innan bröllopet, ge huden några veckor för att hinna komma i form innan du ska säga ja till den du älskar.

10 Feb 2017