Mat till bröllop

Fillers gör dig fin till bröllopet

Ett bröllop är en speciell dag. För den som gifter sig så handlar det om en av de största i livet. Bortser man från sina barns födelse så brukar många ringa in bröllopsdagen som det största - och viktigaste - ögonblicket i livet. Konstigt vore det annars. Man får äntligen säga Ja till den man älskar och man får dels göra det inför Gud (om man inte väljer en borgerlig vigsel) och dels också inför all släkt och alla vänner. Få företeelser ger samma chans att själv få stå i centrum och känna den enorma kärlek från alla håll och kanter. Detta gör att bröllopet är någonting alldeles speciellt - och också ska behandlas som detta.

Vad man äter, var man är och hur man ser ut är alltid frågor som dyker upp. Vi ska fokusera på det senare här. Som brud så kommer man att hamna i centrum och indirekt så kommer man också att granskas uppifrån och ned av samtliga gäster. Dessutom så kommer dagen att förevigas genom fotografier. Dels av en professionell fotograf (som man alltid bör anlita) och dels av alla gäster.

Vårt råd: låt inte det här ögonblicket glida dig ur händerna. Se till att vara så vacker som det bara är möjligt. Vi tänkte ge några tips om hur du lyckas.

Så kan fillers och make-up hjälpa dig

Vi tänkte sammanställa några tips som du kan välja inför ditt bröllop och genom dessa också ta fram ditt allra vackraste jag.

7 Oct 2018