Mat till bröllop

Imponera på bröllopsgästerna och fira bröllop på Operaterassen!

Vill du arrangera ett riktigt sagobröllop? Ibland kan man vilja göra det, och bjuda in sina bröllopsgäster till ett slott, äta middag under dignande och vackra kristallkronor, gå ut i en trädgård full med doftande rosor, dricka kaffe i en syrenberså, och ha vigseln utomhus på slottets gräsmatta. Tänk dig alla dina vänner och bekanta i sina vackraste klänningar, frackar, smoking och kostymer. Själv är du och din partner uppklädda till tänderna och har varit både hos frisören och make-up-artisten. 

Varför inte ha bröllopsfesten på Operaterassen?

Har du inget slott att hyra, kan du endast hyra en av de vackraste feslokalerna som du bara kan. Då tänker vi på Operahusets Operaterassen. Därifrån har gästerna panomrama över slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström. Vill du kan du beställa maten från Operaterassens restaurang och kök. Stefano Catenacci ansvarar för det köket och maten som de serverar. Han är kunglig hovleverantör och är den som ansvarar för slottets alla middagar och banketter. Den maten han gör har fått en stjärna i Michelinguiden, vilekt är väldigt svårt att få, så vi kan garantera att den maten är god.

Man kan bara hyra Operaterassen

Skulle man inte vilja ha den maten kan man alltid hyra det som en festlokal och sedan köpa och beställa maten från något annat ställe, om man till exempel vill ha någon särskild meny. Då kan man vilja använda festlokalen Operaterassen som lokal för dans efter middagen. Man får hjälp med den tekniska biten, som elektricitet och o man behöver mikrofoner, ljudmixer, strålkastare och anat som man kanske behöver för sin bröllopsfest. Kanske gästerna vill bjuda på egen komponerad show. Man kan dansa och det finns en liten scen där man kan uppträda. Vill man visa bilder eller filmer på en vit duk kan man även ordna med allt sådant.

Sedan kan man ge sig ut i Stockholms nöjen

Efter festen kan man sedan bara fortsätta ut i Stockholms utbud av nattliga nöjen. Det är det som är så bra med att ha festen på Operaterassen, då ahr man nära till allt. Om gästerna bor på olika hotell i huvudstaden är det säkert nära från Operaterassen till de hotell där man kanske bor. Boka Operaterassen är inte särskilt svårt. Bara man vet  vilket datum man vill gifta sig. Då är det bra att boka så långt i förväg som man bara kan för att veta att man har den festlokalen precs när man önskar det.

9 Sep 2018