Mat till bröllop

Letar du efter catering i Vasastan?

Letar du efter en riktigt bra catering i Vasastan? Den som en gång har ätit riktigt god mat av en kock som kan laga mat, vet att det är stor skillnad mellan den som faktiskt kan laga mat och den som inte kan det. Då spelar omgivningen ingen roll, inte heller kökets utrustning eller priset. Det som spelar roll är råvarorna och hur kocken hanterar dem.

Gatukökskkock som förfinat matlagning

Det vet kocken Jay Fai, som från början arbetade och fortfarande i dag till viss del arbetar som gatukökskock. Till en början lärde hon sig göra mat, precis som sin mamma. Hon hade lagat mat på gatan i Bankok, Thailand i många år och Jay Fai växte upp med sin mamma som lagade mat. Senare tog Jay Fai över matlagningen och förfinade konsten att laga mat så till den grad att kunderna började köa vid hennes matstånd. Efter några år fick hon en stjärna av Guide Michelin för sin kokkonst.

Man kan äta gatumat även till bröllop

Det finns kockar som till och med kan göra gröt till något alldeles extra, och det finns kockar som kan göra hummer så den blir lika intressant som grått papper. Så om man en gång hittar en kock, vars matlagning som man gillar, då gäller det att hålla fast vid den kocken. Då spelar det ingen roll i vilket kök den kocken lagar sin mat. Det lär ändå bli gott.

Testa cateringfirma i Stockholm

Är det så att du letar efter riktigt god och tillagad mat, vill ställa till med fest, och bjuda på något riktigt gott, kan du prova att bjuda på catering. Det finns några olika cateringfirmor i Stockholm. Så många som 700, minst. Om man ska räkna med att inte alla kockar är duktiga kockar och det finns de som är det gäller det att testa några olika cateringfirmor innan man vet att de gör god mat som är värd att anlita.

Googla "catering Vasastan"

Börja med att googla "catering Vasastan" så kan du minska antalet cateringfirmor på det sättet. Välj sedan ut någon som gör mat som du är intresserad av. Man kan läsa om deras mat på olika omdömessajter som reco.se eller yelp.se. Eller så kan man alltid fråga vänner och bekanta om de känner till någon av cateringfirmorna som är bra på matlagning. Ett annat bra knep är att gå till den restaurang eller gatukök som har flest kunder. Har de många kunder är det ett gott tecken på att maten troligtvis är god.

28 Jun 2019