Mat till bröllop

När du vill festa i anrik miljö

När man vill ordna till en fest, och bjuder personer som man gärna till imponera på, brukar det vara många detaljer att hålla ordning på; maten – är den tillräckligt bra, vinet – vilka ska man dricka och till vilken mat passar de bäst, lokalen – är den fin, bra nog, eller hur blir det med den?

En del brukar hyra den egna kvarterslokalen, som bostadsrättsföreningen eller hyresgästföreningen tillhandahåller. Eller så är man hemma hos sig. Har man ett stort, vackert hem är ju det oftast den bästa lösningen. Då gäller det att kanske kan duka fram ett extra stort bord och ställa extra stolar för middagen. Och middagen – ska man göra den själv (och få alla komplimanger för den) eller beställa hem mat?

Välj Malmö Börshus för din fest

Ibland vill man ha extra festlig lokal

För att få lite variation i vanorna, vill man kanske fokusera på en extra festlig lokal. Var ska man börja för att ens leta efter en sådan? Känner man inte till någon fin lokal, kan man ju börja med internet, och googla "festlokal Malmö" om det är just i Malmö som man vill hålla festen. Annars googlar man "festlokal Göteborg", eller "festlokal Stockholm", ja ni fattar hur man gör. Länken går till Malmö Börshus där det finns en extra fin festlokal. Här finns 13 fina lokaler som man kan ha sin fest i. Man kan välja lokal, efter hur mågna gäster man önskar. Ska man ha en rejält stor baluns, på hela 250 personer, kan man hyra Stora Börssalen, eller Gamla börssalen för 70 personer.

Malmö Börshus finns i centrala Malmö

Hyr man någon av Malmö Börshus lokaler får man garanterat en anrik miljö för sin fest. Malmö Börshus, är precis som namnet säger; ett gammalt börshus, där man förut sålde och köpte aktier och andra värdepapper. Numera har det blivit en festlokal för privata fester, konferenser, event och det man nu önskar ha dem till. De fina lokalerna andas anor från den tid som man byggde Malmö Börshus. På köpet kan du dessutom anlita personal för middagar och drycker. De gör då maten på plats i Malmö Börshus. De serverar festlig och god mat, så man kan även fira bröllop i lokalerna. Och skulle man till äventyrs önskar sig fler gäster än 250 personer, kan man slå samman flera lokaler till en enda, så att man kan ta emot upp till 400 gäster.

3 Sep 2019