Mat till bröllop

När du vill ha nattamat på bröllopet

Har du varit på bröllop den senaste tiden? Eller du kanske planerar ditt kommande bröllop? Då kanske du räknar med att bjuda på nattamat, som gästerna kan äta när ni har festat länge och det har gått många timmar sedan bröllopsmiddagen var och alla blir sugna på något gott att äta under småtimmarna. Varför inte bjuda på en foodtruck, då alla kan beställa det som de själva vill ha, hur mycket de själva vill ha och som tar hänsyn till alla som är veganer, vegetarianer, laktoskänsliga eller glutenallergiker? Man måste inte ha en foodtruck om man inte vill det, man kan även beställa catering. Fördelen med catering är att man själv kan bestämma när man vill servera den, hur sent det än är och man behöver minimalt med personal när man ställer fram den.

Veganskt och vegetarianskt tar hänsyn till alla

Har du bjudit på mat den senaste tiden? Då vet du att det alltid finns några gäster som man måste ta särskild hänsyn till. Antingen är de allergiska mot någon ingrediens, är veganer, laktoskänsliga eller kanske äter vissa bantningsdieter. Det går att komma runt allt det, om man bjuder på vegansk, eller vegetariansk mat. Det är sällan laktos eller gluten i sådan mat. Dessutom, är det snällt mot alla som bantar. Har du sett någon som är vegetarian? De är smala och ser för det mesta så fräscha ut. Vet du varför? De äter så mycket grönsaker som ger alla vitaminer, mineraler och nyttigheter som vi, människor behöver för att se bra ut. Det är därför som det är bra att bjuda på vegetariansk mat, då slipper du bekymra dig för att det finns någon som inte kan äta de olika sakerna som du har tänkt bjuda på.

Några exempel från vegetarisk meny

Sedan om man är sugen på något sött efter maten kan man beställa cupcakes, cheesecake, bullar eller kärleksmums, som är bakat på vegetarianska och veganska råvaror. Du vet väl om att det finns ett stort sortiment på veganskt godis också? Det gäller att kunna njuta av maten men med gott samvete, eller hur? Om du vill veta mer om vegansk och vegetariansk mat, klicka på länken.

23 Jul 2019