Mat till bröllop

Om du behöver en foodtruck

Funderar du på att servera mat på ett enkelt sätt? Om du saknar ett riktigt restaurangkök och inte kan tillaga en tre-rätters-middag, kan du i stället ställa en foodtruck i närheten av festen. Det kan till exmpel passa på en fest som man håller utomhus. Ibland har vi turen med vädret och råkar ställa till med fest när det är som finast och kan hålla den utomhus. Då vill man ju helst också äta utomhus. Varför inte ställa en foodtruck i närheten och låta gästerna äta från en sådan. Trendigare än så blir det knappt. Då får gästerna sin mat från foddtrucken och sätter sig utanför. Man kan även skaffa ett festtält, om man är orolig för det svenska vädret. Utanför står då foodtrucken och serverar gästerna maten.

Så bokar du en foodtruck i Stockholm

Om du vill hyra en foodtruck i Stockholm kan du alltid börja med att googla "hyra foodtruck Stockholm" så får du kontaktuppgifter till en leverantör som hyr ut foodtruck i Stockholm. Om du då tar kontakt med en av dem så kommer de med den ut till den plats som du önskar. Då serverar de mat till dina gäster, ditt företag, eller det event som du arrangerar. De kan då anpassa maten till det event, den fest eller det som du ska arrangera så att maten passar in för det som ska ätas.

Man kan be foodtrucken göra mat

Då kan man beställa all slags trendig mat; det är ju så inne nu med vegetariansk och vegansk mat. Om man vill kan gästerna få prova på både och. Man kan be foodtrucken attt göra både kebab, med mycket grönsaker och sallader, eller servera falafel på liknande sätt som kebaben med grönsaker, sallader och så goda såser till. Särskilt ungdomar och miljömedvetna unga, som är medvetna om vad vår livsstil och livsmedel gör med vårt klimat och vår jordlob, vill oftast helst äta vegetariansk och vegansk mat. Då är det bra att kunna servera sådan mat som gästerna vill ha.

Foodtruck – det enkla sättet servera mat

Det som är så bra amed en foodtruck är att du behöver inte gå till en restaurang, eller hyra ett kök för att kunna laga maten. Beställer du en catering, kommer de med färdiglagad mat till din fest, men med en foodtruck, kommer hela restaurangköket ut till dig, och tillagar maten på plats. Fräschare än så blir det knappast. Det finns flera fördelar med att de tillagar maten på plats. Det blir mer flexibelt på det sättet. Då måste man inte veta det exakta antalet gäster, utan de kan då tillaga mer mat på plats, och det blir inte över en massa mat som går till spillo.

29 Apr 2019