Mat till bröllop

Smidigt att hyra buss vid ett bröllop

Det finns vissa tillfällen då logistiken måste fungera bättre än vid andra tillfällen. Om man exempelvis ska åka ett större sällskap till Arlanda för att hinna med ett plan eller om man samma sällskap ska åka till exempelvis en konsert – typiska tillfällen då man kräver att allting flyter på och fungerar. Naturligtvis har man här också ett eget ansvar som ligger i att vara ute i god tid och man kan heller inte räkna med att trafiksituationer kan komma att uppstå – händer det en olycka på E4 så kan man knappast lasta den chaufför som man anlitat för denna fördröjning, eller hur?

Ett annat läge där man kräver att logistiken sker på ett tillfredsställande sätt kan vara vid större fester där många personer ska åka från punkt A (exempelvis middagen) till punkt B (den fortsatta festen). Här kan det uppstå vissa problem och detta speciellt om man valt att anlita flera olika fordon för ändamålet.

Det vill säga; har man kontaktat ett taxibolag så uppkommer alltid problem med att få alla att komma fram i utsatt tid; det kan här beror på att man räknat fel på antalet gäster, det kan handla om att taxichaufförerna väljer olika vägar eller att någon av bilarna inte dyker upp – samtliga legitima och rimliga skäl till varför förseningar sker och där logistiken således inte fungerat tillfredsställande.

Om man ser till en lösning vid ett sådant tillfälle så kan vi säga att det finns andra alternativ än att boka in taxi. Det bästa sättet är istället att hyra buss. Vi kan här förklara varför det är bättre att hyra buss än att boka in flera olika taxibilar och för enkelhetens skull så säger vi att det handlar om ett bröllop i Stockholm.

Ett tillfälle där verkligen det logistiska måste fungera; det handlar trots allt om den viktigaste dagen i två människors liv. Detta bröllop äger rum i Lidingö Kyrka, men själva middagen och den efterföljande festen kommer att utspela sig i Nacka – en resa genom hela Stockholm där brudparet alltså valt att hyra en buss. Vi radar upp fördelarna med detta val nedan.

6 Jul 2017